Sortering van kasseien op ons eigen terrein

De aanvoer van (oude) kasseien, bekomen na uitbraak van straten, vergt doorgedreven en zorgvuldige sortering om homogene leveringen te kunnen garanderen. We selecteren de kasseien op soort, grootte, vorm en kwaliteit aan de hand van onze geavanceerde sorteerfaciliteit.

Rechtstreeks import van nieuwe kasseien

Onze kasseien worden gewonnen uit groeves waar het grove materiaal bewerkt wordt tot specifieke types kasseien, elk met hun typische kenmerken, eigen aan de groeve en het land van herkomst. Kasseien zijn een duurzaam product dat met heel wat manuele input en vaardig gerealiseerd wordt. We importeren uit Vietnam, India en Portugal.

Opkopen van kasseien

Bij heel wat bouwprojecten of bij de heraanleg van oude hoeves en tuinen stoot men al eens op een oude kasseiweg of een hoop losliggende kasseien. Deze kunnen uw plannen dwarsbomen, maar ook iets opbrengen. Wij kopen namelijk kasseien op indien ze herbruikbaar zijn en tot één van de standaardtypes behoren. Het is weliswaar belangrijk te weten dat onze interesse (kosten/baten) vooral uitgaat naar middelgrote en grote loten.

Kasseistenen op de juiste manier aanleggen, het is een kunst.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier mee akkoord.